Konec novembra smo na naši šoli organizirali šolski tehniški dan, kjer so učenci ustvarjali čudovite izdelke za prihajajoči šolski praznični bazar. Delavnice so bile polne ustvarjalnosti, sodelovanja in veselja do ročnih spretnosti.

Čez dva dni, 23. 12. 2023, smo s ponosom gostili šolski novoletni bazar, kjer smo predstavili te unikatne izdelke širši skupnosti. Preživeli smo prijetno popoldne, polno smeha, toplih besed ter naklonjenosti staršev, učiteljev in obiskovalcev, ki so podprli našo prireditev.

Z veseljem sporočamo, da smo na matični šoli zbrali 4.700 eur, na podružnici pa 1.400 eur. Ta sredstva bodo namenjena šolskemu skladu, ki bo omogočil tudi izvajanje dodatnih programov in projektov za naše učence.

Iskrena hvala vsem donatorjem, staršem, učiteljem in obiskovalcem, ki ste prispevali k uspehu našega šolskega novoletnega bazarja. Vaša velikodušnost bo pripomogla k ustvarjanju boljših možnosti za naše učence. Skupaj gradimo trdne temelje za prihodnost in izražamo globoko hvaležnost za vašo podporo.

S spoštovanjem,

kolektiv Osnovne šole Dob