Danes nas je obiskal hrošček Simon. Poslušali smo pravljico ter zapeli in zaplesali Hroščkov ples.
Obisk živalskega vrta
Danes, 10. 10. 2019 nismo imeli pouka. Odpeljali smo se v živalski vrt v Ljubljano. Najprej smo si ogledali ovce in majhne opice. Odšli smo naprej do morskih levov. Tam smo si ogledali hranjenje in njihove vragolije. Bilo je zelo zanimivo. Pot smo nadaljevali do leva. Jedel je zajca. Potem smo naredili odmor za malico. Z vodičem smo šli v učilnico. Tam smo božali kraljevega pitona in tenreka.
Gledali smo tudi jelene in božali pujske.
Nal G.
Tehniški dan
Z učenci 2. b razreda smo izdelovali dinozavre.
Danes smo imeli tehniški dan. Izdelovali smo živali iz tulcev. Imeli smo se zelo lepo. Izdelovali smo tudi lutke. (Gašper, Tinkara in Neja, 3.b)

Tehniški dan
Z učenci 2. razreda smo izdelovali dinozavre.
Tehniški dan 3. a
Delali smo igrače. Naredila sem kužka, lutko na kuhalnici in punčko iz škatlice za sir. Za kužka sem potrebovala tulec in karton. Iz kartona sem mu naredila noge. Narisala sem obraz. Za lutko na kuhalnici sem potrebovala kuhalnico in blago. Lutki sem naredila obleko in narisala obraz. Za punčko sem potrebovala škatlo od sira. Telo, roke in noge sem naredila iz harmonike. Na obraz sem ji narisala pegice.
Bilo mi je zelo všeč. Zelo, zelo si želim, da bi še ponovili. Hana K. O.

Izdelala sem punčko iz kuhalnice. Za to sem potrebovala leseno kuhalnico, blago in volno. Izdelek sem začela delati tako, da sem blago povila čez kuhalnico. Nato sem začela izdelovati lase. Na koncu pa sem naredila oči in usta. Ko sem končala s tem izdelkom, sem naredila ovčko. Za ovčko sem potrebovala tulec, zamaške in vato. Ko sem jo končala sem ji narisala usta in oči. Lažje mi je bilo narediti ovco. Zelo sem se zabavala.
Julija K.

ŠPORTNI DAN
Učenci 2. a in 2. b na obisku POP TV-ja

V petek smo obiskali POP TV. Tja nas je povabil Liin očka. Vodička Liza nam je razkazala studie, montažne sobe in režijo, ter nam razložila, kako poteka delo, kaj vse je potrebno, da nastane oddaja ali prispevek. Bili smo navdušeni. Hvala za povabilo.
Prvi šolski dan v novem letu 2019 v prvi triadi
Učenci 1. triade so pričeli novo leto v plesne vzdušju. Igrive koreografije na temo muzikala, ki so jim jih pripravili pedagogi Plesne šole Miki, so jim šle hitro od nog.
TILI V ŠOLI (15. 11. 2018)
Zadnjič sem si v kinu Domžale ogledala čudovit film Moj kuža Patrik. Govori o psu v šoli. Pes, ki postavi ustaljena šolska pravila na glavo. Pes, ki zna tolažiti, nagajati in biti prijatelj. Že naslednji dan sem potegnila kolegico Ksenijo, profesorico matematike in fizike na osnovni šoli Dob, za rokav. “Kako pa tvoj šolski pes?” ...
Preberi več
Psička Tili in učiteljica Ksenija na obisku pri učencih 1. b razreda.
Na slaščičarskem krožku so mladi slaščičarji pripravili sladke ježke.
Učenci 1. a in 1. b razreda smo ustvarjali skupaj s članicami Društva rokodelcev moravške doline.
Na obisk k učencem 1. a razreda prihajata Suzana in psiček Kaj. Tokrat smo se skupaj učili o številu dve.

Topla jesen nas je povabila na igrišče, kjer so učenci 2.a likovno ustvarjali z naravnimi materiali, ki nam jih jeseni ponuja narava.